Bejelentés


H2O & Cascada Minden, ami érdekel....


Ingyenes Angol online nyelvtanfolyam kezdőknek és újrakezdőknek. Ráadásul most megkapod ajándékba A Hatékony Angol Tanulás Titkai tanulmányom.Üzenőfal


Név:

Üzenet:Szavazás
Ez a sorozat lassan idejét múlja, és én is kinövök belőle. Egyenlőre nem tervezem tovább szerkeszteni az oldalt, de a meglévő tartalmat mindenképpen fent hagyom. Ha valamilyen témával jelentkezem akkor szólók, de az 99% nem ezt a korosztályt fogja megcélozni sajnos.

--------------------------------

 

HAMAROSAN VISSZATÉREK!!!

Mivel nem nagyon szerkesztek fan oldalt, hiányzik. Laughing Ezért nemsokára hozok híreket a h2o szereplőiről és cascadáról is.

 

Sziasztok!

Köszöntök mindenkit az oldalamon!!! Folyamatos szerkesztés és frissítés alatt áll!!! Ha már itt vagy, akkor létszi írj a Vendégkönyvbe és az Üzenőfalra!!! Folyamatosan vannak szavazások és lesznek honlapversenyek is!!! Egyébként új szerkesztő van. Neve megmarad h2o-cascada-nak. De a régi szerkesztő sem unatkozik: klauu.


Az oldal adatai:

Nyitás: 2008. július eleje

Az új szerkesztő átvette az oldalt: 2010. Augusztus 24.

Oldal címe: www.h2o-cascada.5mp.eu

Szerkesztő: h2o-cascada

Régebbi szerkesztő: klaukaa

Bezárás: Nem hiszem, hogy bezárok.


Elite affi:Szép igényes oldalak!

Ha nem szeretnél cserélni akkor, a top-ot ne említsd! Itt nem lesz top.

Lehet elite affi cserére jelentkezni, de nem biztos, hogy kikerülsz!


Ötleteket várok, a "Tippek nekem" menüpontba!
Köszi, ha írsz!!!


Ha szeretnétek, hogy ti kapjátok meg "A hét látogató"-ja címet, akkor nézd meg "A hét látogatója!!!" menüpontot!


Kérlek:

Ha nem lopsz, akkor:

Ha körülnéztél mindenhol, akkor:
Keresés a honlaponHírek
.

Hali! Feltettem egy órarendet a Sulis dolgok közzé. Nem lett valami szép, de az előzőek közzül is választhatsz. És még fogok csinálni... Lesz még cimke és könyvjelző is. ;-) *** Tegnap indítottam egy táblaversenyt! Jelentkezzetek!

=)

Sziasztok! Amint látjátok felkerült az új dizi! :-) Hát remélem tetszik... Most nem olyanok a körülmények a gépemen, hogy egy kicsit komolyabb fejlécet tudtam volna csinálni. :-( Remélem a lehközelebbi már jobb lesz! =) *** Még vannak hátra javítások. És ezeket megcsinálom, és minden szuper lesz az oldalon. *** Remélem hamarosan mindenki cserélni szeretne. =D

Új szerkesztő

Halii! Az új szerkesző vagyok. *** Ma szerintem elég sokra haladtam. Hamarosan csinálok úgy dizit! ;-) Csak az nem holnap lesz... Szeretném ha cserélnétek minnél többen. Megpróbálom beindítani az oldalt, de ehhez kell a segítségetek! :)

tovább >>Ingyenes honlapkészítő
Profi, üzleti honlapkészítő
Hirdetés   10
Végre értem amit angolul mondanak nekem, és megértik amit mondok.

KÖSZÖNÖM NOÉMI!